Verlichting in kantoren: Koenen en Co, Venlo (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in kantoren: Koenen en Co, Venlo

Accountantskantoor Koenen en Co in Venlo heeft haar vergaderruimte gerenoveerd. Daarbij is ook de verlichting onderhanden genomen. Om te zorgen voor de juiste verdeling, intensiteit en uitstraling van de verlichting, is er door een van de lichtadviseurs van SLV Nederland een lichtplan / lichtberekening gemaakt.

Hierbij is langs de randen van de ruimte gebruik gemaakt van de SUPROS MOVE wit LED spot (productcode 114121), een draai- en kantelbaar plafondinbouwarmatuur met een krachtige Philips Fortimo LED DLM module en uitwisselbare reflector.

Centraal in de ruimte is gekozen voor 4 stuks van de MEDO RING 90 in zwart. Een cirkelvormig LED pendelarmatuur met een modern design.

De installatie werd verzorgd door ENGIE Services Zuid (Venlo).

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt