Verlichting in kantoren: HERTZinger SatellietOntvangst, Leusden (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in kantoren: HERTZinger SatellietOntvangst, Leusden

HERTZinger BV uit Leusden opereert als technische groothandel in TV distributiematerialen en is officieel kabelexploitant, gespecialiseerd in GSO installaties. Het kantoor dient als inspiratiebron voor werknemers en klanten. Zo kunnen klanten in diverse showrooms de HERTZingerdiensten Domotica, Astra2Connect en IPTV uitproberen.

Het pand is ruimschoots voorzien van verlichtingsproducten van SLV. Door het gehele pand zijn ruim 60 stuks Aixlight Mod 2 MR16 in het plafond aangebracht. Als lichtbron is hierbij gebruik gemaakt van de LED MR16 3in1 RGB. Naast het feit dat dit een energiezuinige en onderhoudsvrije lichtbron is, geeft dit de mogelijkheid om de witte wanden in het pand van een kleuraccent te voorzien. In ruimtes met hoge plafonds is er een combinatie gemaakt van het Aixlight Mod 2 QRB111 armatuur en de DecaLED® Color Beam 12 RGB led lichtbron.

In de kantine is de bar voorzien van een plexiglas voorzijde, waarachter DecaLED® Cove Flex RGB is aangebracht. In het plafond wordt onder andere gewerkt met New Tria I Downlights.

In de vergaderruimtes en werkkamers zijn witte verzonken Lobang Grid Modules aangebracht, met 2 x 55W PL energiezuinige lichtbronnen. De afmetingen van dit armatuur zijn bij uitstek geschikt voor het inbouwen in systeemplafonds. In de grote kantoortuin zorgen 24 stuks Long Grill 2x54W armaturen voor een stijlvolle en aangename verlichting van het werkvlak.

Foto's van dit project


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt