Verlichting in woningen: Appartement, Vlaardingen (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in woningen: Appartement, Vlaardingen

Sens Bouw in Vlaardingen kreeg de prachtige opdracht om een appartement in Vlaardingen een grondige renovatie te laten ondergaan. Uit een gedateerde woning werd een moderne woning gecreëerd met prachtige details, maatwerk meubels, een natuurstenen vloer en mooi sfeervol behang. Bij deze renovatie werd zowel het interieur als de buitenzijde en tuin van het appartement onder handen genomen.

Uiteraard speelt ook de verlichting een belangrijke rol, zoals in ieder doordacht interieurconcept. Alle verlichtingselementen zijn in stijlvol zwarte kleur uitgevoerd.

Centraal in de woning ligt de keuken. Hier is een 1-fase spanningrail met BIMA 1 led spots boven het kookeiland opgehangen. Twee SUPROS MOVE spots verlichten kasten en apparatuur. Tegen het unieke behang zijn ronde PLASTRA armaturen gemonteerd. Het unieke van deze armaturen is dat zij zijn gemaakt van gips en in iedere gewenste kleur kunnen worden geschilderd. Led modules aan de achterzijde zorgen voor een indirecte verlichting en visueel statement.

In de woonkamer is gewerkt met TRILEDO opbouw plafondarmaturen en ENOLA_B UP-DOWN wandarmaturen.

Ook in de slaapkamer zien we 1-fase spanningsrail met BIMA 1 led spots terugkomen.

Foto's: Sens Bouw B.V.

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt