Ontwerpen met DIAlux - Hulp bij verlichting
U bent hier: Home > Tools > Ontwerpen met DIAlux

Ontwerpen met DIAlux

Wat is DIAlux?

DIAlux is een softwareprogramma waarmee je sfeervolle en professionele lichtontwerpen kunt maken, met actuele lampgegevens van de toonaangevende producenten. Bovendien krijg je energiewaarden en creëer je lichtscènes met led- of andere kleurveranderende lampen. Je kunt met dit pakket lichtprojecten ontwerpen, berekenen en visualiseren op een professionele manier. Van een enkele ruimte, tot een hele verdieping, heel gebouw of outdoor setting.

Waar kan ik DIAlux verkrijgen?

DIAlux kun je gratis downloaden op de website van DIAL, ga hiervoor naar: https://www.dial.de/en/software/dialux/download/. Er zijn verschillende versies verkrijgbaar, die elk hun eigen faciliteiten aanbieden.


Meer informatie

Plug-in voor DIAlux

Voor de samenstelling van lichtontwerpen met Dialux is de SLV plug-in het te kiezen gereedschap. Laad alle gegevens over het product met knopdruk rechtstreeks in jouw Dialux project. Uitgebreide zoekfuncties, productvergelijkingen, technische gegevens, gedetailleerde beschrijvingen en veel meer. Ga hiervoor naar https://www.slv.com/nl-nl/service/downloads.html.

Geen blog missen?

Blijf net als vele anderen geïnformeerd over alle nieuwe artikelen, video's en podcasts dankzij de gratis nieuwsbrief die periodiek per e-mail verstuurd wordt.

Gratis. Je privacy is 100% gegarandeerd.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt