Hulp bij verlichting - Ontwerpen met DIAlux
U bent hier: Home > Tools > Ontwerpen met DIAlux

Ontwerpen met DIAlux

Wat is DIAlux?

DIAlux is een softwareprogramma waarmee u sfeervolle en professionele lichtontwerpen kunt maken, met actuele lampgegevens van de toonaangevende producenten. Bovendien krijgt u energiewaarden en creëert u lichtscènes met led- of andere kleurveranderende lampen. U kunt met dit pakket lichtprojecten ontwerpen, berekenen en visualiseren op een professionele manier. Van een enkele ruimte, tot een hele verdieping, heel gebouw of outdoor setting.

Waar kan ik DIAlux verkrijgen?

DIAlux kunt u gratis downloaden op de website van DIAL, ga hiervoor naar: https://www.dial.de/en/software/dialux/download/. Er zijn verschillende versies verkrijgbaar, die elk hun eigen faciliteiten aanbieden.


Meer informatie

Plug-in voor DIAlux

Voor de samenstelling van lichtontwerpen met Dialux is de SLV plug-in het te kiezen gereedschap. Laad alle gegevens over het product met knopdruk rechtstreeks in uw Dialux project. Uitgebreide zoekfuncties, productvergelijkingen, technische gegevens, gedetailleerde beschrijvingen en veel meer. Ga hiervoor naar https://www.slv.com/nl-nl/service/downloads.html.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt