Verlichting in horeca: Stadsfeestzaal, Antwerpen (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in horeca: Stadsfeestzaal, Antwerpen

De Stadsfeestzaal in Antwerpen is na een felle en verwoestende brand geheel gerenoveerd. Voor de historische details en uitstraling werd de feestzaal in haar oude glorie hersteld. Dit met aandacht voor een moderne, eigentijdse invulling. In samenwerking met de Belgische distributeur RGB-LED bvba, heeft SLV Nederland een groot deel van de levering en installatie van ledverlichting voor haar rekening genomen.

Opvallend bij betreding van dit gebouw is de eigentijdse hypermoderne Alexis Glamour Food bar met een bijzondere architectonische vormgeving. Hierbij werd gekozen voor veelvuldig gebruik van ledverlichting van SLV. Deze installeerde meer dan 2000 DecaLED® RGB Modules in combinatie met 30 stuks DecaLED® Controller 1 om de centrale bar per vlak te laten verkleuren.

Een andere blikvanger in de grote binnenzaal is de champagneflesvormige Laurent Perrier bar, welke zorgt voor een verbluffend uitzicht op een zwevend terras. Voor dit project werd 500 maatwerk printjes geproduceerd met daarop een 1W Luxeon PowerLED. Deze werden geplaatst om een bubbelend champagne effect te creëren onder de glazen vloer. Met behulp van 6 stuks DecaLED® High power DMX Controller TV kunnen telkens groepjes van 6 leds separaat aangestuurd worden.

Foto's van dit project


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt