Verlichting in de openbare ruimte: Spoortraverse, Ruurlo (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in de openbare ruimte: Spoortraverse, Ruurlo

De traverse in Ruurlo is een voetgangersbrug over het spoor nabij het treinstation Ruurlo. De nieuwe brug maakt onderdeel uit van een renovatieproject door Jan Kuipers Nunspeet BV, waarbij onder andere het busperron opnieuw is ingericht. In opdracht van bovengenoemde firma heeft SLV Nederland LED-verlichting geadviseerd en geleverd ten behoeve van de traverse.

In de leuning van de brug zijn 275 stuks opaal ingegoten DecaLED Flex SC HD met witte LEDs aangebracht in een maatwerk armatuur. De individuele strips zijn 290 x 15 x 15 mm en zijn onder een hoek van 30 graden in de onderste buis van de leuning aangebracht. Het doel van de verlichting is het aanlichten van het loopvlak van de voetgangersbrug.

Aan beide zijden van de gebogen brug is 42 meter DecaLED Cove Flex SC met witte LEDs aangebracht tussen de houten constructie. Op deze wijze wordt de boogcontour van de brug geaccentueerd.

Foto's van dit project


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt