Bakkerij Pijpers, Blerick (inspiratie voor verlichtingsprojecten)

Neem eenvoudig contact met ons op via Whatsapp 077-3204343

U bent hier: Home > Inspiratie

Bakkerij Pijpers, Blerick

Bij Bakkerij Pijpers uit Blerick hebben reeds drie generaties van de familie Pijpers in deze zaak gewerkt. De winkel onderging een uitgebreide facelift. Een van de zaken die hierbij is aangepakt is de verlichting. De gehele bakkerij is voortaan verlicht met LED verlichting.

In overleg met de lichtadviseur is er een lichtplan samengesteld. Hierbij is de bewuste keuze voor LED verlichting gemaakt. Het project is een toonbeeld van de huidige mogelijkheden: stijlvol, warm, duurzaam en energiezuinig.

De schappen langs de zijwanden zijn uitgelicht met Oktalite Cardan Vario Compact LED, 3 modules. Om een perfecte kleurweergave op de bakproducten in de schappen te verkrijgen, is er een speciale goudkleurige reflector in de plafondverlichting toegepast.

De ruimte voor de toonbank is verlicht met een combinatie van Oktalite Cardan Vario Compact LED, 1 module en de New Tria ES111, vierkant van International LightACTS. Deze laatste is voorzien van PowerLED ES111, 10W 40° lichtbronnen. Onder de toonbank en koelvitrines is verder de DELF C warm witte LED strip van International LightACTS gemonteerd.

De op de vensters aangebracht belettering wordt wordt middels DecaLED Flex SC, warm wit aangelicht. Op de buitenzijde van het pand zijn lichtaccenten aangebracht in de vorm van de Sitra wall voorzien van 3x1W LED lichtbron van SLV.

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten

  • Cardan Vario compact 3xLED MF-G. (12100068)
  • CardanVC BRG-MF 1LED2300ww. (12100069)
  • GX53 LED 3X1W, WARM WIT (310821)
  • NEW TRIA I ES111 DOWNLIGHT, SQUARE, ALU BRUSHED (111381)
  • POWERLED ES111 10W, 40°, warm witte LED (550352)
  • SITRA WALL WANDLAMP, STEENGRIJS (230354)


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt