Mag ik de sticker op het armatuur verwijderen? (Hulp bij verlichting van SLV Nederland)
U bent hier: Home > Kennisbank

Mag ik de sticker op het armatuur verwijderen?

Thema: Verlichting in het algemeen

Volgens de wet is het verplicht om op producten informatie te verstrekken over het product (b.v. een etiket met informatie over voeding, verlichting, etc.). De positie van de te verstrekken informatie is afhankelijk van wettelijke gestelde eisen. Informatie en opschriften zoals die van een sticker dienen permanent te zijn en mogen niet eenvoudig verwijderd kunnen worden.

Indien de wettelijke opschriften en/of stickers zijn verwijderd is het volgens de wet niet meer toegestaan om het product nog verder te gebruiken, aangezien het product niet meer compleet en zodoende volgens de regelgeving niet meer als veilig wordt geacht.


Meer informatie


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Geen blog missen?

Blijf net als vele anderen geïnformeerd over alle nieuwe artikelen, video's en podcasts dankzij de gratis nieuwsbrief die periodiek per e-mail verstuurd wordt.

Gratis. Je privacy is 100% gegarandeerd.

Even sparren met een lichtadviseur?

Je kunt direct online een meeting inplannen met een van onze lichtadviseurs. Of het nu gaat om een korte vraag, het (vrijblijvend) introduceren van een offerte-aanvraag of iets anders; we staan graag voor je klaar!

Heb je nog (andere) vragen?

Is jouw vraag met de informatie op pagina niet of niet volledig beantwoord? Of staat je vraag of onduidelijkheid misschien nog niet in onze Kennisbank? Neem dan contact op met onze verlichtingsexperts.

Hulp bij verlichting

Onze Kennisbank bevat tientallen veelgestelde vragen en thema's rondom de projectmatige toepassing van verlichting.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt