BIG WHITE '21 novelties - Hulp bij verlichting
U bent hier: Home

BIG WHITE '21 novelties

Ontdek oneindige product variatie!

De nieuwe BIG WHITE® '21 catalogus van SLV is klaar en bevat vele opwindende verlichtingsinnovaties. Ontdek nu meer dan 3.500 producten, meer dan 100 nieuwe producten (1000+ nieuwe varianten), met een uitstekend ontwerp en vele eigenschappen die je dagelijkse werk eenvoudiger maken. En dit alles op 896 pagina's van gerecycled papier

Zo kun je de BIG WHITE® '21 bekijken

Bestel een gedrukt exemplaar
Bestel een gedrukt exemplaar
en ontvang hem per post.
Blader door de online versie
Blader door de online versie
op je smartphone of tablet.
Bekijk de producten
Bekijk de producten
via onze website.

Presentaties en webinars

Wij organiseren diverse presentaties (op aanvraag) en webinars rondom de nieuwe producten in de BIG WHITE® '21. Er is namelijk nogal wat te vertellen! Meer dan 1.000 nieuwe productvarianten, waaronder binnenverlichting, buitenverlichting en het modulaire NUMINOS® systeem, bestaande uit downlights, opbouwspots, railspots, pendellampen en héel veel keuzevrijheid.

Maak kennis tijdens de gratis webinars

Novelties

Alle nieuwste producten zijn gebundeld in een aparte brochure NOVELTIES '21, die je gratis op papier kunt bestellen of digitaal kunt doorbladeren. Tot de meest aansprekende nieuwe producten rekenen wij...

Binnenverlichting / indoor:

Buitenverlichting / outdoor:

En de modulaire productfamilie:

 

Wil je een persoonlijke presentatie van de novelties?

Neem dan hier vrijblijvend contact op met SLV Nederland. Wij kunnen, conform de richtlijnen rondom COVID-19, bij je langskomen voor een persoonlijk gesprek. Maar het is ook mogelijk om de presentatie online te ontvangen via Microsoft Teams of Zoom.

Volg een gratis webinar

Wij organiseren meerdere webinars, die je gratis en online kunt volgen. In iedere webinar wordt een gedeelte van het nieuwe assortiment gepresenteerd. In een compacte sessie van ca. 30 minuten kun je direct vragen stellen.

Heb je een webinar gemist? Je kunt ze terugkijken via ons Youtube-kanaal.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt