Webinar: LED verlichting slim inzetten

Neem eenvoudig contact met ons op via Whatsapp 077-3204343

U bent hier: Home > Kennisbank > Webinars

Webinar: LED verlichting slim inzetten

Donderdag 22 september om 13:30 (tijdsduur: 30 min)

Niemand kan nog om LED verlichting heen. Zeker nu dat alle kantoren in Nederland minimaal energielabel C moeten hebben per 1 januari 2023. Maar met LED kun je niet alleen energie besparen. Er is zoveel meer dat LED van traditionele verlichtingsvormen onderscheid.

Tijdens dit webinar gaan we in op de diverse aspecten van LED verlichting die mogelijkheden en kansen scheppen. En hoe je daar slim gebruik van kan maken. Welke lichtbronnen gaan er verdwijnen en hoe vang je dat op met LED? Wat kun je met kleurtemperatuur, UGR, CRI, HCL? Hoe combineer je licht en sensoren en waarom zou je dat willen? Kortom, genoeg om over te praten!

Er is ruimte voor verdieping. Zijn er specifieke vragen die je hebt over het werken met LED verlichting? Laat ze op voorhand alvast weten via info@hulpbijverlichting.nl, sociale media of Whatsapp, dan proberen we dit mee te nemen in ons webinar.

Heb je naar aanleiding van de webinar andere vragen, dan kun je die uiteraard stellen via de chat of je neemt vrijblijvend contact op met SLV Nederland. We ondersteunen je graag met de juiste verlichtingsoplossing voor jouw project.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt