Webinar: Alles over spanningsrailsystemen
U bent hier: Home > Kennisbank > Webinars

Webinar: Alles over spanningsrailsystemen

Donderdag 21 juli om 13:30 (tijdsduur: 30 min)

Eén van de meest populaire productcategorieën bij SLV is die van Spanningsrail. Spanningsrailsystemen bieden ongelooflijk veel flexibiliteit als het gaat om het aanbrengen van verlichting in een ruimte. Het loont daarom iedere e-installateur, lichtadviseur en interieurontwerper om op de hoogte te zijn van de mogelijkheden van spanningsrail.

In deze webinar maken we kennis met spanningsrails. Wat is het? Wanneer gebruik je het? Waaruit kun je kiezen? Hoe installeer je het? Deze webinar zal circa 30 minuten duren en laat deze productfamilie in vogelvlucht zien.

Er is ruimte voor verdieping. Zijn er specifieke vragen die je hebt over spanningsrail? Laat ze op voorhand alvast weten via info@hulpbijverlichting.nl, sociale media of Whatsapp, dan proberen we dit mee te nemen in ons webinar.

Heb je naar aanleiding van de webinar andere vragen, dan kun je die uiteraard stellen via de chat of je neemt vrijblijvend contact op met SLV Nederland. We ondersteunen je graag met de juiste verlichtingsoplossing voor jouw project.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt