Verlichting in kantoren: GEBA Trans, Venlo (inspiratie voor verlichtingsprojecten)
U bent hier: Home > Inspiratie

Verlichting in kantoren: GEBA Trans, Venlo

Een tevreden klant is een terugkerende klant. Zoals GEBA Trans in Venlo. In een eerdere fase werd de benedenverdieping van het kantoorpand gerenoveerd en voorzien van een nieuw lichtplan en armaturen. In tweede instantie is de eerste etage van het kantoorpand aangepakt.

GEBA Trans is een logistieke partner voor grote en kleine klussen. Het bedrijf heeft vestigingen in Venlo en Tilburg. Vanuit Venlo wordt een groot vervoerdersnetwerk ingezet. Vanuit Tilburg zet men de eigen vloot in.

Toen de kantoorruimtes en spreekkamers op de eerste verdieping van het pand aan venieuwing toe waren, is daarbij de hulp ingeroepen van een lichtadviseur van SLV Nederland. Samen is er gekeken naar de indeling van de ruimtes, de toepassing ervan en welke verlichtingsbehoeftes daar bij horen. Uiteraard wordt er dan ook gekeken naar geldende richtlijnen en normen. Aandacht voor verblinding rondom de beeldschermwerkplekken. Op basis daarvan is er een productselectie gemaakt en een plan getekend. In een DIALUX simulatie is enerzijds berekend of aan alle vereiste lichtniveaus wordt voldaan. Anderzijds geeft het de opdrachtgever een goede indruk van hetgeen er gerealiseerd zal gaan worden.

De beeldschermwerkplekken worden verlicht met DECALED Ultra Slim Led panelen met een UGR <19 (= geen verblinding). De kleurtemperatuur van 4000 Kelvin (neutraal wit) zorgt ervoor dat werknemers alert blijven en zich prettig voelen. Langs de wanden zijn HORN-A armaturen van SLV toegepast, waarvan de lichtbron diep ligt, ook weer om verblinding tegen te gaan. De verkeerspaden en overiges delen worden met DECALED Downlight Wave armaturen verlicht. Ook weer aansluitend met een 4000K wittint.

Kortom: een geslaagde samenwerking, met een mooi resultaat!

Foto's van dit project

In dit project gebruikte producten

  • DECALED Downlight Wave-20Mpro White 20W 4000K (94597025)
  • DECALED Ultra Slim Led panel 60x60 4000K (95305102)
  • SLV Horn-A (113151)


Meer informatie


Reacties

Reactie geplaatst op 2-2-2023 18:32:49 door T..Heijnen
Graag zou ik advies krijgen over verlichting op badkamer, keuken en huiskamer.
Reactie geplaatst op 3-2-2023 08:09:56 door SLV Nederland

Beste Trudy, hartelijk dank voor je vraag. De lichtadviseur van SLV Nederland zal contact met je opnemen om te bekijken hoe we je kunnen ondersteunen.


Reageren op dit artikel

*:
:

(Wordt niet getoond op website)
*:
 

 

* Gemarkeerde velden zijn verplicht

Hulp bij het maken van een lichtplan?

Het maken van een lichtplan kan een ingewikkeld klus zijn. Zeker wanneer de ruimte of omgeving die u gaat verlichten complex is, wanneer u niet bekend bent met de producten of wanneer er aan specifieke regelgeving of normen voldaan moet worden.

De lichtexperts van SLV Nederland kunnen u hierbij ondersteunen. Of natuurlijk volledig ontzorgen door het lichtplan voor u te maken. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met op.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt