Biofilie, licht en verlichting (SLV Nederland) - Biofilie, licht en verlichting – BIG WHITE 2020 noviteiten
U bent hier: Home

Biofilie, licht en verlichting – BIG WHITE 2020 noviteiten

Event op 28 november 2019

Tijdens het event "Biofilie, licht en verlichting" op donderdag 28 november 2019 werden geïnteresseerden gedurende een ochtend meegenomen in de wereld van Biophylia, de bevindingen en ontwikkelen die dit voor SLV Nederland met zich mee heeft gebracht, alsmede een vertaling naar de praktijk in de vorm van producten en toepassingen.

Dit event was een samenwerking van Duurzame Dwarsdenkers en verlichtingsfabrikant SLV Nederland. Tijdens het event werd het conceptboek "Biofilie, licht en verlichting" gepresenteerd. Daarnaast was er aandacht voor de noviteiten uit de BIG WHITE 2020 collectie van SLV.

Een waardevol event voor onder andere architecten, interieurontwerpers en lichtadviseurs.

Biofilie en SLV Nederland

Circulaire economie bij SLVSLV Nederland is de afgelopen maanden onder begeleiding van het Institute for Biomimicry Innovations (IBI2) bezig geweest met een stapsgewijze kennismaking met duurzaamheid in hele brede zin. Hierbij is men op zoek gegaan naar kansen en mogelijkheden rondom dit actuele thema. In haar visie geeft SLV als wereldwijde speler op de verlichtingsmarkt aan te willen streven naar 'future-proof lighting solutions'. Biofilie is een van de thema's waarmee SLV zich binnen de Nederlandse verlichtingsmarkt wil onderscheiden. Het bedrijf is inmiddels beter vaardig met ‘de taal’ van biofilie en circulaire economie, waardoor zonder meer zeer waardevolle inzichten en ideeën ontstaan, die SLV Nederland verder zullen brengen, nu en in de toekomst.

Ambitie

Biofilie, licht en verlichting in woningen, kantoren, winkels en horeca"Wij hebben de ambitie uitgesproken om duurzaamheid een centrale rol te willen laten spelen in ons bedrijf en producten. De 'Biophilic Design' filosofie wordt daarbij door ons in het bijzonder omarmt. Wij staan aan het begin van deze transitie; veel werk zal nog moeten worden verzet." - aldus Martijn Hendrikx, algemeen directeur van SLV Nederland. "We hebben een boekje gemaakt waarin wij een beknopte indruk geven van onze huidige werkzaamheden en mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid en biofilie."

Programma

Bekijk hier het programma voor 28 november 2019.

Presentatie

Bekijk hier de presentaties die zijn gegeven op 28 november 2019.

Hartelijk dank voor uw aanwezigheid

Wij kijken terug op een geslaagde eerste editie van dit evenement. U kunt de gegeven presentaties via deze website downloaden.

Wat?
Kennis- en netwerk event georganiseerd in samenwerking met "Duurzame Dwarsdenkers"

Wanneer?
Donderdag 28 november 2019, van 09.00 tot 14.00u

Waar?
De Manufactuur, Kazernestraat 19, 5928 NL Venlo

Wie
Architecten, interieurontwerpers, lichtadviseurs en andere geïnteresseerden

Wat kost het?
Deelname is gratis.

x
Deze website maakt gebruik van functionele en (anonieme) analytische cookies. Meer informatie. OK, bedankt